Populaire fondsen

We zien deze tijd enkele belangrijke trends, deze zijn: Credits, Infrastructure en Natural Resources. Maar wat houden deze fondsen nu in?

Credits
Kort gezegd gezonde bedrijven. Deze komen de crises vaak sterker uit dan hun concurrenten, zo kunt u nu 'goedkoop' aandelen aanschaffen van dit bedrijf en meegroeien wanneer de economie weer aantrekt. Deze gezonde bedrijven hebben vaak een behoudende ondernemingsstrategie, het grote geld gaat u hier waarschijnlijk niet mee verdienen. Maar in de beleggingswereld is dit een behoorlijk zekerheidje waar u een ludiek winstpercentage uit kunt gaan slepen.

Infrastructure
Wanneer er zich een crises voordoet probeert de overheid de economie te stimuleren door zelf te investeren. Hierdoor creëert men werkgelegenheid. Maar men moet niet alleen binnen de grenzen kijken maar ook daar buiten. De infrastructuur van sterk opkomende landen zoals Brazilië, India en China is niet gemaakt op de snelle ontwikkelingen. Deze moet dus drastisch worden vernieuwd, en waar het woord vernieuwing valt horen beleggers het woord 'kansen'.

Natural Resources
Wat de een teveel heeft, heeft de ander te weinig of de een heeft de kennis, die de ander niet heeft. Dit is in principe waar handel uit ontstaat. De nieuwe opkomende economieën: Brazilië, India en China hebben hier een sterke vraag naar. Of hebben juist een overschot aan grondstoffen. Veel handel dus, laat deze kans niet liggen en profiteer van het optimale en werk niet in decimalen.